Utorak, 11. Maj 2021

 

 

 

05:00:36

Vaša pisma

DA BI SAKRILI UCESCE SRBIJE U GENOCIDU, OSLOBADJAJU PERISICA. NE DOZVOLIMO TO!

Napisao  |  Nedjelja, 02 Februar 2014 23:02  |  Objavljeno u Vaša pisma
saljem vam peticiju za pokretanje revizije procesa protiv generala Perisica. Pozivam Vas da je potpisete (ukoliko je moguce i u ime organizacije uz napomenu u komentarima koliko clanova predstavljate), a i da je proslijidite Vasim prijateljima. Hvala unaprijed U ime grupe Cuvari Omarske i Udruzenja zrtava i svjedoka genocida Satko Mujagic http://www.ipetitions.com/petition/appeal-to-the-icty-prosecutor-serge-brammertz-to  

PROGLAS KOALICIJE 1. MART POVODOM ZAKONA O PREBIVALISTU

Napisao  |  Nedjelja, 02 Februar 2014 19:58  |  Objavljeno u Vaša pisma
OD NJIH SVE OVISI! Hasan Becirovic, Halid Genjac, Sulejman Tihic, Mehmed Bradaric, Nermina Kapetanovic - Ukoliko 3 ili više bošnjackih delegata bude ucestvovalo na sjednici Doma naroda PS BiH, moci ce se usvojiti Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prebivalištu i boravištu državljana Bosne i Hercegovine, cak i ako budu glasali protiv. Pozovimo ih na bojkot! Od njih…

BITI ILI NE BITI ZA BOSNJACKU DJECU KOTOR VAROSI I CIJELE RS

Napisao  |  Petak, 10 Januar 2014 01:36  |  Objavljeno u Vaša pisma
BITI ILI NE BITI ZA BOSNJACKU DJECU KOTOR VAROSI I CIJELE RS Pise: Hamdija Todorovac, USA           Bosnjaci Kotor Varosi i okoline su opet izlozeni  mahinacijama vladajucih organa RS-a.

MUHAMEDE F. VRIJEME JE DA PENZIONISES SVOJE IZDAJNICKO PERO

Napisao  |  Utorak, 17 Decembar 2013 12:27  |  Objavljeno u Vaša pisma
Uz svo uvazavanje akademika Filipovica ne mogu, a da ne primjetim da je zaista doslo vrijeme da prestane davati bilo kakve javne izjave o vaznim stvarima. Svaki njegov istup (ne samo u posljednje vrijeme) nanosi sve vecu stetu Bosni i Hercegovini.
Inferiornost bosnjackog naroda u odnosu na srbijanski imidz se ubrzano topi. Duboki bariton samouvjerenog «srpstva» vise ne funkcionise jer se istrosio na otimacini bosansko hercegovackih traktora, cilima, prozora i svega sto se ukrasti moze i odvesti u Srbiju kao «legalni srpski ratni plen».
Pozdrav iz suncanog, ali hladnog Sarajeva. Pretpostavljam da ste u toku, ali eto, Bošnjaci u Bosni su epohalno kontatovali da kljucala voda isparava, zamislite!


Stranica 1 od 2

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 404 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2021 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.