Ponedjeljak, 25. Mart 2019

 

 

 

22:12:05

BiH mediji

ODLICAN INTERVJU GENERELNOG SEKRETARA NASE STRANKE

Napisao  |  Srijeda, 30 Oktobar 2013 15:03  |  Objavljeno u BiH mediji
Izgleda da ce slijedeci izbori biti prvi na kojima ce se moci glasati za stranke koje su se otele iz izdajnickih kandzi i sada imaju patriotski odnos prema Bosni i Hercegovini. Veliko su osvjezenje novi ljudi u Nasoj stranci, Gratz i Zuhric, zatim nova stranka Zivka Budimira, zatim SDU, ako se Pecanac uspije osloboditi ubacenih provokatora Mire Lazovica, Ive Komsica,…
 U clanku, World Cup success offers rare ray of hope for Bosnia, Reuters, By Daria Sito-Sucic, 16 October 2013, Daria-Sito Sucic i dalje Bosnjacima negira etnicko ime, Bosnjak, a koje nam je cak i RS priznala, neka pogleda npr. formulare za aktuelni popis stanovnistva. Ona i dalje Bosnjake krsti u "Muslimani".

STUB SRAMA

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 21:19  |  Objavljeno u BiH mediji
Pogledajmo stub srama na donjem linku i pri tome imajmo na umu da ti izdajnici nisu samo izdali narod i drzavu kada se radi o popisu stanovnistva, nego su nas izdali i po pitanju Jedinstvenog maticnog broja, drzavne imovine, Zakona o prebivalistu, Zakona o licnim kartama u koje su upisali entitetska drzavjanstva, Zakona o katastru itd., itd..
Nedjelja 06.10.2013. Anadolija Osoba koja je kod sebe imala popisnice kada su ga službenici Granicne policije zaustavili na prelazu u Skelanima, ovlašteni je popisivac za Srebrenicu, a živi u Bajinoj Bašti?!

ETNICKI INZINJERING NA POPISU U BRCKOM

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 21:02  |  Objavljeno u BiH mediji
05.10.2013. | Instruktorica mi je ponudila novac da popunim što više obrazaca sa izjašnjenjem Srbin ?
Na web stranici Ustavnog suda Republike Srpske od jucer stoji obavijest o tri jezika na kojem su dostupne informacije što se na njoj nalaze: srpskom, bosanskom i hrvatskom!Sve do jucer, medjutim, na mjestu bosanskog, stajalo je - bošnjacki! Šta je uticalo na ovu izmjenu, potpuno je nevažno u odnosu na cinjenicu da je taj entitetski sud ispravio nesumnjivu raniju grešku,…


Stranica 4 od 4

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 125 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2019 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.