Srijeda, 12. Maj 2021

 

 

 

16:38:13

Vaša pisma

NA POPISU NEMAMO MOGUCNOST DA SE IZJASNIMO PROTIV ENTITETSKOG DRZAVLJANSTVA?!

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 21:08  |  Objavljeno u Vaša pisma
Postovani! Pisem vama trazeci POMOC, jer ne znam kome da se obratim, jer su se svi usutjeli sada kada je poceo popis stanovnistva. Moram da priznam da sam bila previse zauzeta svojim zivotnim pitanjima, materijalnom ekzistencijom pa nisam bas stigla da ispitujem detalje tog popisa ranije, a i s druge strane mislila sam da je to sve korektno (a i…
Evo mene opet. Brate dosadili ste više sve sa istim temama, Srbi ovo, Srbi ono, genocid, popis itd, hiljadugodišnja tradicija Bosne, ne rješiva tema Bošnjaci, muslimani ili nešto trece i sl.. Da vam nema Srba o kome bi ste pisali i razmišljali? Koji ste vi mucenici.
Postovani, Preko 10 porodica (x3 osobe minimum) iz moje familije je izmanipulisano da upisu entitetsko drzvljanstvo. Najvaznije pitanje "drzavljanstvo entiteta" zavrsilo je tako da su apsolutno svi popisivaci SUGERISALI entitesko drzavljanstvo pitanjem: GDJE ZIVIS, je li u entitetu Federacije?" Na to su ljudi odgovorili potvrdno, da bi onda bili upisani da su se izjasnli za drzaljnstvo entiteta. Nazlaost, to im…

KAKO NEPRIJATELJI TRAZE DLAKU U JAJETU DA BI ZAUSTAVILI GLASNIK

Napisao  |  Ponedjeljak, 07 Oktobar 2013 12:18  |  Objavljeno u Vaša pisma
Slijedi jedno pismo iz Srbije i zatim nas odgovor. Ovo objavljujemo iz dva razloga, a) da vidite kako nam traze dlaku u jajetu da bi nas zaustavili, i b) da bi poducili one koji zele da se ispisu iz naseg adresara kako da to 100% efikasno ucine.
Navodimo par pitanja citalaca, iz kojih ujedno vidimo koliko je rezimu stalo da se uknjizi ova prevara: Poštovani, imam jedno kratko pitanje u vezi Popisa. Ovdje se cuje na javnim glasilima da je to naša zakonska obaveza i da MORAMO pristupiti popisu inace nam slijede kazne. Nije receno koje, ali se to ponavlja više puta. N. N.

DA LI CE SE DOZVOLITI IZGRADNJA PRAVOSLAVNOG OLTARA U SKOLI U SRPCU

Napisao  |  Srijeda, 02 Oktobar 2013 10:42  |  Objavljeno u Vaša pisma
Ovo je trci put kako se obracam, a možda i zadnji. Opet ista prica o cetniku MALETIC VEROLJUBU direktoru JAVNE USTANOVE, OSNOVNE ŠKOLE "JOVAN JOVANOVIC ZMAJ" u Srpcu. Njegove podatke imate u predhodnim mejlima.


Stranica 2 od 2

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 448 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2021 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.