Nedjelja, 25. Juni 2017

 

 

 

03:06:25

BiH

ZAVRSNE PRIPREME ZA ZAVRSNI UDARAC BOSNI I HERCEGOVINI I BOSNJACIMA

Napisao  |  utorak, 10 Septembar 2013 13:59  |  Objavljeno u BiH
Najperfidnija podvala cetnickih agenata ubacena medju Bosnjake je akcija "Bitno je biti Bosnjak" na popisu stanovnistva dok se tiho provode pripreme za pogubne ustavne promjene.

Rješenje za BiH je ukidanje i entiteta i kantona

Napisao  |  utorak, 10 Septembar 2013 13:35  |  Objavljeno u BiH
Treba smanjiti broj institucija i granica u našoj zemlji. Mi u HDZ-u 1990 idemo ka evropskom putu, a njime se ukidaju granice, izjavio je u intervjuu za Oslobodenje Zdenko Kolak, clan Predsjedništva HDZ-a 1990.

ODLAZECI AMERICKI AMBASADOR MOON O DODIKU

Napisao  |  ponedjeljak, 09 Septembar 2013 14:58  |  Objavljeno u BiH
U BiH stampi procitasmo neuobicajeno ostre (i tacne) observacije odlazeceg ambasadora SAD u BiH Patricka Moona o Miloradu Dodiku. Prema Moonu:
Zahvaljujemo se gosp. M. S. sto nam je poslao ovu veoma korisnu informaciju. I mi smo odavno primjetili koju ulogu igra Miro Lazovic. On je uvijek pristupao svakoj novoj opoziciji velikosrpskom projektu, cime je postizao veliku popularnost medju BiH patriotima, ali prema njegovom kasnijem djelovanju ocigledno je da mu je jedini zadatak bio da iznutra kontrolise opoziciju.

ŠEVE PREUZIMAJU SDU BiH

Napisao  |  petak, 30 Avgust 2013 00:00  |  Objavljeno u BiH
("SEVE" je sinonim za ubacene agente JNA u BiH vlasti) Tijesna vecina u Kantonu Sarajevo koju je uz pomoc par nezadovoljnih zastupnika SDP-a i manjih stranaka kao što je BPS i SDU, formirala SDA nakon razvoda sa SDP-om u Kantonu Sarajevo izglada svoj krešendo preživljava ovih dana u žestokim medjusobnim javnim napadima dojucerašnjih stranackih prvaka Socijaldemokratske unije BiH. Naime, kako…
Uzrok svih egzistencijalnih problema BiH gradjana je u psiho-patogenom ljudskom resursu koji je generiran za ovo dvadeset godina pravne anarhije Daytona.


Stranica 5 od 5

Posjetilaca Online

Ko je na portalu: 608 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2017 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.