Četvrtak, 17. Juni 2021

 

 

 

05:24:04

"SEVE" SU UBILE DZEVADA BEGICA DZILDU, JEDNOG OD ORGANIZATORA ODBRANE SARAJEVA

Napisao  |  Subota, 10 Avgust 2013 00:00  |  Objavljeno u BiH mediji

Izeta, inace medicinska sestra koja je cijeli rat provela radeci u Sarajevu, prica kako je tog dana kad je ubijen (11. juli 1992.) Ðilda dobio naredbu iz Predsjedništva BiH da ode sa svojim saborcima u „Unis" na Alipašino Polje po oružje.

KAKO SE SUPROTSTAVITI POPISU STANOVNISTVA

Napisao  |  Subota, 10 Avgust 2013 00:00  |  Objavljeno u Vaša pisma

Koliko su mocni i uporni cetnicki agenti u redovima bosnjackog naroda u akciji priznavanja genocidne tvorevine i unistenja Bosanskog duha i bosnjackog naroda najbolje govori slanje osobnih emaila od strane nasih poznanika i prijatelja iz BiH koji nam eto savijetuju kako da izadjemo na Popis stanovnistva i da dalje sirimo istu ovu cetnicku podvalu. Bojim se da informativnom blokadom i manipulaciom Bosnjackih izdajnika upravo sami mi, Bosnjaci, cemo priznati RS i tako cetnicima oprostiti genocid. Zato bi da podijelim sa citaocima Glasnika sadrzaj jednog takvog emaila koji sam dobio od "obmanutog" prijatelja, citiram:

KAKO SE BOSNJACI TREBAJU ODNOSITI PREMA POPISU STANOVNISTVA?

Napisao  |  Subota, 10 Avgust 2013 00:00  |  Objavljeno u Vaša pisma

Postovani, vec smo dobili odstampana uputstva kako da se izjasnimo na predstojecem popisu i to na kojem kvlitetnom papiru(!), a i stampa ne zaostaje za tim kvalitetom. Naravno preporuka je da se izjasnimo kao "Bosnjak-Bosnjakinja".Stranica 17 od 21

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 1002 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2021 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.