Četvrtak, 17. Juni 2021

 

 

 

06:15:59

SRPSKI AGENTI I DALJE KONTROLISU HRVATSKU

Napisao  |  Utorak, 24 Septembar 2013 11:51  |  Objavljeno u Region - Svijet

Prva opipljiva korist od Europske unije dolazi od Viviane Reding, potpredsjednice EU komisije i šefice resora za pravosudje EU-a. Pravosudje u Hrvatskoj je bez sumnje crna rupa preko koje su svi dosadašnji vladajuci režimi u Hrvatskoj od Franje Tudjmana do Zorana Milanovica terorizirali i pljackali hrvatske gradjane. Megalomanskim odvjetnickim tarifama uništeno je pravosudje, opljackani gradjani i ugrožena ljudska prava stotinama tisuca hrvatskih gradana zbog dugotrajnosti sudskih postupaka.

KUPILA SAM NOVI KOMPJUTER, ALI GLASNICI I DALJE NE STIZU

Napisao  |  Utorak, 24 Septembar 2013 11:43  |  Objavljeno u Vaša pisma

Postovani! - Ranije sam dobivala Vase Glasnike i voljela sam da ih citam. Medjutim, pocelo se dogadjati da dobijem nekoliko Glasnika i onda nastupi pauza. U nekoliko navrata sam vam slala e-mail i molila da mi ponovo saljete. Zadnjin put kad mi se dogodilo da sam dobila nekoliko Glasnika i opet pauza, ja sam odlucila da kupim novi kompjuter i da vas zamolim da mi ponovo saljete vase Glasnike. Mozda cu imati sad vise srece.

Fatmir Alispahic: Kroz Popis ce nestati stotine hiljada Bošnjaka

Napisao  |  Utorak, 24 Septembar 2013 08:39  |  Objavljeno u BiH

Na tribini u Domu kulture u Maoci (15.09.'13.) mr. Fatmir Alispahic je govorio o zlocinackoj zavjeri dejtonske države protiv bošnjackog naroda, koja je preko korumpiranih i ucijenjenih bošnjackih politicara nametnula genocidni Zakon o popisu, putem kojeg ce nestati nekoliko stotina hiljada Bošnjaka, poglavito u iseljeništvu.Stranica 16 od 21

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 107 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2021 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.