Subota, 15. August 2020

 

 

 

01:02:28

Anesa Kajtazovic objavila izbornu utrku u Iowa distriktu broj jedan za americki Kongres i vodi u polovima.

Prestavnica u Parlamentu drzave Ajova (D-61) Anesa Kajtazovic danas je objavila da ide u izbornu utrku za upraznjeno mijesto u Kongresu SAD, koje pripada prvom Distriktu drzave Ajova, a bice upraznjeno napustanjem Kongresmena Bruce Braley-a. Trenutno zastupnica Kajtazovic je u drugom mandatu kao zastupnik u Parlamentu drzave Ajova i zastupa dio gradova Waterloo, Gilbertville, Washburn, Jesup i La Porte City u regionu Black Hawk.

Evo mene opet.

Brate dosadili ste više sve sa istim temama, Srbi ovo, Srbi ono, genocid, popis itd, hiljadugodišnja tradicija Bosne, ne rješiva tema Bošnjaci, muslimani ili nešto trece i sl.. Da vam nema Srba o kome bi ste pisali i razmišljali? Koji ste vi mucenici.

Postovani,

Preko 10 porodica (x3 osobe minimum) iz moje familije je izmanipulisano da upisu entitetsko drzvljanstvo. Najvaznije pitanje "drzavljanstvo entiteta" zavrsilo je tako da su apsolutno svi popisivaci SUGERISALI entitesko drzavljanstvo pitanjem: GDJE ZIVIS, je li u entitetu Federacije?" Na to su ljudi odgovorili potvrdno, da bi onda bili upisani da su se izjasnli za drzaljnstvo entiteta. Nazlaost, to im od strane kvazi probosnjackih i bosanskih intelektualaca i lidera (imama hodza, politicara i drugih) nije naznaceno kao bitno pitanje pa su lako izmanipulisani. A politicari i hodze su bili maksimalno angazovani kampanjom da se upisuje samo: "Bosnjak, Islam, Bosanski".Stranica 14 od 20

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 123 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2020 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.