Utorak, 18. Februar 2020

 

 

 

18:11:49

Postovani,

Preko 10 porodica (x3 osobe minimum) iz moje familije je izmanipulisano da upisu entitetsko drzvljanstvo. Najvaznije pitanje "drzavljanstvo entiteta" zavrsilo je tako da su apsolutno svi popisivaci SUGERISALI entitesko drzavljanstvo pitanjem: GDJE ZIVIS, je li u entitetu Federacije?" Na to su ljudi odgovorili potvrdno, da bi onda bili upisani da su se izjasnli za drzaljnstvo entiteta. Nazlaost, to im od strane kvazi probosnjackih i bosanskih intelektualaca i lidera (imama hodza, politicara i drugih) nije naznaceno kao bitno pitanje pa su lako izmanipulisani. A politicari i hodze su bili maksimalno angazovani kampanjom da se upisuje samo: "Bosnjak, Islam, Bosanski".

KAKO NEPRIJATELJI TRAZE DLAKU U JAJETU DA BI ZAUSTAVILI GLASNIK

Napisao  |  Ponedjeljak, 07 Oktobar 2013 12:18  |  Objavljeno u Vaša pisma

Slijedi jedno pismo iz Srbije i zatim nas odgovor. Ovo objavljujemo iz dva razloga, a) da vidite kako nam traze dlaku u jajetu da bi nas zaustavili, i b) da bi poducili one koji zele da se ispisu iz naseg adresara kako da to 100% efikasno ucine.

Navodimo par pitanja citalaca, iz kojih ujedno vidimo koliko je rezimu stalo da se uknjizi ova prevara:

Poštovani,

imam jedno kratko pitanje u vezi Popisa. Ovdje se cuje na javnim glasilima da je to naša zakonska obaveza i da MORAMO pristupiti popisu inace nam slijede kazne. Nije receno koje, ali se to ponavlja više puta.

N. N.Stranica 14 od 20

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 94 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2020 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.