Utorak, 18. Februar 2020

 

 

 

20:08:34

STUB SRAMA

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 21:19  |  Objavljeno u BiH mediji

Pogledajmo stub srama na donjem linku i pri tome imajmo na umu da ti izdajnici nisu samo izdali narod i drzavu kada se radi o popisu stanovnistva, nego su nas izdali i po pitanju Jedinstvenog maticnog broja, drzavne imovine, Zakona o prebivalistu, Zakona o licnim kartama u koje su upisali entitetska drzavjanstva, Zakona o katastru itd., itd..

U PIONIRSKOJ ULICI U VIŠEGRADU SE PRIPREMA ZLOCIN MONSTRUOZNIJI OD ORGINALA

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 21:16  |  Objavljeno u BiH

RS želi srušiti objekat u kojem je zapaljeno više od 70 civila, kucu Omeragica, mjesto jednog od najmonstruoznijih zlocina u ratovima na Balkanu.

Za danas zakazana rasprava u postupku eksproprijacije kuce u Pionirskoj ulici u Višegradu, u kojoj je 14. juna 1992. godine zatoceno i zapaljeno više od 70 civila, odloženo je iz proceduralnih razloga.

SABOTIRAJMO DAYTONSKI POPIS IZJASNJAVAJUCI SE KAO BOSANCI

Napisao  |  Ponedjeljak, 14 Oktobar 2013 20:11  |  Objavljeno u BiH

Postovana gosp. vi ste u svome opsirnom pismu naceli vise tema, a mi cemo se ograniciti na pitanje bojkota i sabotiranja ovakvog popisa. Na ostala pitanja slicna vasim je uglavnom vec odgovoreno u ranijim Glasnicima - potrazite clanke koje smo naslovljavali sa "SKOLA BOSANSKOG KONGRESA: NACIJA I NAROD ...".Stranica 13 od 20

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 199 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2020 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.