Ponedjeljak, 10. August 2020

 

 

 

11:29:58

IZETBEGOVICEVE HUMANITARNE DASKE

Napisao  |  Srijeda, 06 Novembar 2013 12:57  |  Objavljeno u BiH

Sarajevo, 27.10.2013. -- Vijest je u Bosni i Hercegovini da je clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic, u erupciji svoje humanosti, donirao daske za šatore koje su ispred zgrade OHR-a u Sarajevu razapeli roditelji i djeca iz Konjevic Polja koji danima traže od OHR-a da donese odluku i odobri bošnjackoj djeci nacionalnu grupu predmeta u ovom mjestu u Republici srpskoj.

SAPIENTI SAT! - BOSNI TREBA BAREM JEDAN INTERNET "SAC"

Napisao  |  Srijeda, 06 Novembar 2013 12:47  |  Objavljeno u BiH mediji

Pise: Mirko Vidovic - Teza o 'laznim intelektulcima' je zrela za doradu. Prodane duse, dresirane za sljepocu pred svojom savjescu i prema tome, upregnuta u sramotnu rabotu namjernog iskrivljavanja povijesti Bosne i bosanske drzavnosti, dresirane za slijepu poslusnost strancu manipulatoru su - najgora vrsta izroda i izdajnika. Oni ce morati, ne samo biti uklonjeni s polozaja na kojima su odradjivali svoju sramotnu servilnost, nego i javno pokazani narodu, kako bi cjelovite osobe, dobro skolovane i radom dokazane znale - kakav intelektualac koji je izrastao iz svog naroda - ne smije biti.

Kada su patrioti Bosne i Hercegovine krenuli u akciju izgradnje spomenika kralju Tvrtku, neprijatilji Bosne i Hercegovine su odmah veoma vjesto poduzeli kontraofanzivu.Stranica 11 od 20

Posjetilaca Online

Ko je na web-stranici: 120 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2020 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.