Utorak, 25. Septembar 2018

 

 

 

07:59:03

Na znanje i ravnanje: HRVATI ZELE BiH ILI BEZ RS-a ILI SA HERCEG-BOSNOM

Napisao  |  srijeda, 06 Novembar 2013 13:05  |  Objavljeno u Vaša pisma

Hrvati jesu za državu BiH, nisu za neke posebne ovlasti RS-a, ali dok je ona priznata kao poseban entitet i Hrvati traže svoj, a na to imaju pravo i prema povelji UN-a i prema svim normama medjunarodnog prava i civiliziranog društva.

IZETBEGOVICEVE HUMANITARNE DASKE

Napisao  |  srijeda, 06 Novembar 2013 12:57  |  Objavljeno u BiH

Sarajevo, 27.10.2013. -- Vijest je u Bosni i Hercegovini da je clan Predsjedništva BiH Bakir Izetbegovic, u erupciji svoje humanosti, donirao daske za šatore koje su ispred zgrade OHR-a u Sarajevu razapeli roditelji i djeca iz Konjevic Polja koji danima traže od OHR-a da donese odluku i odobri bošnjackoj djeci nacionalnu grupu predmeta u ovom mjestu u Republici srpskoj.

SAPIENTI SAT! - BOSNI TREBA BAREM JEDAN INTERNET "SAC"

Napisao  |  srijeda, 06 Novembar 2013 12:47  |  Objavljeno u BiH mediji

Pise: Mirko Vidovic - Teza o 'laznim intelektulcima' je zrela za doradu. Prodane duse, dresirane za sljepocu pred svojom savjescu i prema tome, upregnuta u sramotnu rabotu namjernog iskrivljavanja povijesti Bosne i bosanske drzavnosti, dresirane za slijepu poslusnost strancu manipulatoru su - najgora vrsta izroda i izdajnika. Oni ce morati, ne samo biti uklonjeni s polozaja na kojima su odradjivali svoju sramotnu servilnost, nego i javno pokazani narodu, kako bi cjelovite osobe, dobro skolovane i radom dokazane znale - kakav intelektualac koji je izrastao iz svog naroda - ne smije biti.

Posjetilaca Online

Ko je na portalu: 76 gostiju i nema prijavljenih članova

© 2018 Online glasnik Bosanskog kongresa. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatan softver objavljen pod GNU General Public License.